Työpaikat

Työpaikat

Alumecolla työskentely

Alumecon työntekijät

Alumeco tarjoaa ammatillisia haasteita, kehitysmahdollisuuksia, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä ennen kaikkea erinomaisia uramahdollisuuksia, jotka vastaavat työntekijöidemme toiveita. Tarjoamme miellyttävän ja terveellisen työympäristön, hyviä työsuhteita sekä päivittäin terveellisiä ruokavaihtoehtoja, kuten tuoreita hedelmiä. Alumeco järjestää säännöllisesti työtyytyväisyyskyselyn ja soveltaa tuloksiin rakenteellista käsittelytapaa yrityksen sisäisen hyvinvoinnin ja tasapainon ylläpitämiseksi.

Alumecon kulttuuri

Visiomme on olla markkinoiden johtaja luomalla kilpailukykyä yhteistyökumppaneillemme. Missiomme on maksimoida tuottavuus tarjoamalla metallia kysyville teollisuudenaloille asiantuntevaa neuvontaa, täsmällisiä toimituksia, alhaisen käyttöpääoman sekä joustavuutta. Luotettavat ja omistautuneet työntekijämme mahdollistavat alumiini-, kupari- ja messinkiseosten optimaalisen hankinnan, mukautuksen ja jakelun.

Organisaatiomme toiminnan perustana ovat lyhyet ja mutkattomat päätöksentekokanavat, suora ja avoin viestintä sekä vapaamuotoinen ongelmanratkaisu. Alumeco on horisontaalinen ja myyntiin suuntautunut organisaatio, jonka keskeinen painopiste on erinomaisessa palvelussa, olivat kyseessä sitten asiakkaat tai muut alan yritykset.

Järjestämme vuosittain sosiaalisia tapahtumia ja tuemme osallistumista muun muassa vuosittaiseen Adventure Race -kilpailuun Odensessa, DHL Relay Race -kilpailuun (Odense) sekä muihin yrityksen urheilutapahtumiin. Yritys järjestää myös osastokohtaisia tapahtumia sekä perinteisen vuosittaisen jouluaterian, joka järjestetään joka toinen vuosi konsernin kaikkien tytäryhtiöiden kanssa. Nämä tapahtumat vahvistavat yhteenkuuluvuuden tunnetta organisaatiossamme.

Avoimet työpaikat

Alumecolla asiakkaat ovat ensisijaisessa asemassa kaikessa toiminnassa, pyrimme lisäksi tarjoamaan ja ylläpitämään ensiluokkaista palvelutasoa kohdistetuin ratkaisuin sekä vastaamaan yhteistyökumppanina asiakkaiden odotuksiin. Haemme tämän vuoksi uusia ammattitaitoisia ja kunnianhimoisia työntekijöitä, jotka voivat vaikuttaa osaltaan Alumecon päivittäiseen toimintaan ja jatkuvaan kehitykseen.

Alla on luettelo yrityksemme tämän hetkisistä avoimista työpaikoista. Lue lisätietoa napsauttamalla haluamaasi työpaikkaa: