Alumecon asiakasportaali

Alumecon asiakasportaali

Asioi ja tee ostoksia asiakasportaalissamme muutamalla klikkauksella - ympäri vuorokauden.

Asiakasportaalista löydät koko varastotuotevalikoimamme. Näet myös tuotteiden ajantasaiset hinnat sekä varastotilanteen.

Asiakasportaalissa voit hyväksyä avoimia tarjouksia, tarkastella ja seurata tilauksiasi tai tilata tuotteen materiaalitodistuksen. Voit lisätä tuotteita myös suosikkiluetteloosi, näin löydät ne uudestaan helposti ja nopeasti.

Mitä muuta asiakasportaalista löytyy?

Tilaa tuotteita helposti ja nopeasti

Voit lisätä PDF- tai Excel-ostotilauksesi suoraan ostoskoriin ja tehdä tilauksen alle minuutissa Drag and Drop- toiminnolla. Drag and Drop-toiminto on todella kätevä etenkin, kun tilauksellasi on useita eri tuotteita.

Ota yhteyttä vastuumyyjääsi, jotta voit alkaa hyödyntämään Drag and Drop-toimintoa - me hoidamme loput.

Sopimustuotteiden kotiinkutsut

Asiakasportaalissa näet kaikki voimassaolevat sopimuksesi ja niiden päättymispäivät. Voit myös helposti tehdä kotiinkutsuja yhdeltä tai useammalta sopimukselta samalla tilauksella.

Kätevää dataa ostohistoriastasi

Ostohistoria-kohdasta näet tarkat tilastot kaikista ostoksistasi.

Voit esimerkiksi nähdä kunkin materiaalin ostot kiloina tai euroina kuukausi tai vuositasolla, ja voit nähdä erittelyn alumiinin, ruostumattoman teräksen ja värimetallien välillä.

Alumeco purchasing data

Kaikki asiakirjat yhdessä paikassa

Asiakasportaalista löydät avoimet tarjouksesi, omat ostotilaustiedostosi, tilausvahvistuksesi ja laskusi.

Miten päästä alkuun

Haluatko tunnukset asiakasportaaliin? Lähetä tunnuspyyntö niin otamme sinuun yhteyttä. Lomakkeen pääset täyttämään tästä.

Jos tarvitset apua asiakasportaalin käytössä ota yhteyttä vastuumyyjääsi tai lähetä meille viestiä osoitteeseen support@alumeco.fi