Alumeco

Alumeco-konsernin pääkonttori Odensessa, Tanskassa. 40 000 m2 kokoinen alue sisältää toimistotilat, varastot ja tuotantorakennukset.
Alumeco-konsernin pääkonttori Odensessa, Tanskassa. 40 000 m2 kokoinen alue sisältää toimistotilat, varastot ja tuotantorakennukset.

Alumeco – Alumiinin asiantuntija

Alumeco on vuonna 1983 perustettu kansainvälinen kauppayhtiö, jonka päämaja sijaitsee Odensessa, Tanskassa. Perustamisestaan lähtien Alumeco on tunnettu alumiiniratkaisujen toimittajana metallia käyttäville aloille.  Vuodesta 2021 alkaen tanskalainen emoyhtiö tarjoaa alumiinin ohella myös kuparimetalleja sekä kasvavan valikoiman ruostumattomia teräksiä. Suomessa konsernia edustaa kaksi tytäryhtiötä; Alumeco Finland Oy Ab, joka toimittaa yrityksille alumiineja sekä ruostumattomia teräksiä, sekä kuparimetalleihin erikoistunut Metalcenter Group Oy Ab.

Maailmanlaajuisena toimittajana ja liikekumppanina käytössämme on laaja kansainvälinen kontaktiverkosto sekä tytäryhtiöitä Euroopassa, Pohjois-Amerikassa sekä Kiinassa.

Huomattavien kone- ja tilainvestointien ansiosta Alumecon metallivarasto on Pohjois-Euroopan suurimpia, sen käytössä on lisäksi oma kelakeskus sekä kaksi täysin automaattista korkeavarastoa. 

Kaikkien näiden resurssiemme ansiosta pystymme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja mukautumaan markkinakehitykseen parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi.

Alan ammattitaitomme perustuu yli 40 vuoden kokemukseen. Pätevän ja omistautuneen henkilöstömme avulla tarjoamme korkealuokkaista neuvontaa ja laajaa metallien tuntemusta. Toteutamme ja kehitämme päivittäin asiakkaiden erityisvaatimuksiin mukautettuja ratkaisuja.

Visiomme: 'OLLA MARKKINOIDEN JOHTAJA – luomalla kilpailukykyä yhteistyökumppaneillemme' Sitoudumme parantamaan jatkuvasti tuotteidemme ja palvelujemme laatua esimerkiksi investoimalla automaattisiin korkeavarastoihin, uusiin sahoihin, älykkäisiin tietoteknisiin ratkaisuihin sekä henkilöstön koulutukseen. Pyrimme Alumecolla aina varmistamaan hyvät suhteet kaikkiin asiakkaisiin ja toimittajiin.

Tytäryhtiömme

 

Alumeco lyhyesti

   
Perustettu: 1983
Työntekijöiden määrä, Odense: 266
Työntekijöiden määrä, konserni: 950
Päämaja:   Odense, Tanska
Sertifiointi:

ISO 9001

ISO 14001

ISO 45001

Yhtiön rekisteröinti: 1985 1974

Video: Alumeco Company Presentation

Video: Alumeco - Metal Supplier

Alumecon historia... kuvina

  • Alumeco 1983-1990
  • Alumeco 1990-1997
  • Alumeco tällä hetkellä