Exhausto

Exhausto-logo

Alumiinin tärkeät ominaisuudet: korroosionkestävyys, kevyt paino ja muovattavuus

Exhausto: tuuletusratkaisujen valmistaja

 

Exhausto valmistaa tuuletusratkaisuja, joissa on erilaisia alumiiniosia. Exhausto tarvitsee yhteistyökumppanin, joka on niin lähellä kuin kaukana. Lähellä varastoinnin ja logistiikan kannalta maksimaalista joustavuutta varten. Kaukana maailmanlaajuisten kontaktien hyödyntämiseksi kilpailukykyisiä hintoja varten. Alumeco on tässä mielessä täydellinen kumppani.

 

- 'Kaikissa tuuletuslaitteissamme on alumiinia. Hankimme Alumecolta profiileja, jotka olemme suunnitelleet yhdessä Alumecon kanssa. He hankkivat materiaalin suurissa pituuksissa, leikkaavat ja käsittelevät sen, minkä jälkeen se varastoidaan. Tämä mahdollistaa lyhyet toimitusajat', kertoo Exhauston strateginen ostaja Jacob Frank.

 

- 'Olemme myös suunnanneet katseemme Kiinaan: Alumeco hankkii monet profiilimme Kiinasta. Täten voimme tarjota luotettavien toimituksien lisäksi edullisia hintoja. Alumeco voi lisäksi varastoida materiaalin, jolloin varastointikustannuksemme ovat pienemmät'.  

 

Täydellinen materiaalivalinta

Alumiini on Exhauston kannalta täydellinen materiaalivalinta, sillä sen keveys ja kestävyys tarjoavat lukuisia etuja:

 

- 'Arvostamme korroosionkestävyyttä, kevyttä painoa ja muovattavuutta. Alumiinin muotoilu on helpompaa teräkseen verrattuna ja se mahdollistaa helpon asennuksen. Käytämme myös alumiiniprofiileja moottorituotteissamme. Valmistamme moottorit tehtaallamme ja pyrimme käyttämään pursotettuja alumiiniosia teräksen sijaan. Käytämme myös 0,24 mm keloja lämpölevyjen kääntimiin', kertoo Jacob Frank jatkaen:

 

- 'Kun tarvitsemme uuden osan, kysymme Alumecolta hintoja, toimitus- ja varastointimahdollisuuksia. Meillä on aina mielenkiintoisia keskusteluja uusista tuotteista ja ideoista. Proaktiivinen toimittaja on suuri etu'.

 

Älykkäitä päätöksiä

Alumecon avainasiakaspäällikkö John Reimer Hansen kommentoi yhteistyötä Exhauston kanssa seuraavasti:

 

- 'Kumppanuus Exhauston kanssa perustuu hyvään logistiseen ratkaisuun. Aloitimme käsiteltyjen profiilien toimituksilla. Varastoimme käsittelemättömät materiaalit suurissa pituuksissa ja käsittelimme ne myöhemmin Exhauston tarpeiden mukaan. Jatkamme toimituksia edelleen, sen lisäksi olemme aloittaneet hankinnat Kiinasta auttaen asiakasta hankkimaan käsiteltyjä profiileja Kiinasta toimituksien luotettavuudesta ja laadusta tinkimättä'. 

 

- 'Olemme myös aloittaneet erikokoisten alumiinikelojen varastoimisen asiakasta varten, käsittelemme ja toimitamme niitä myöhemmin tarpeen mukaan. Olemme löytäneet asiakkaalle uusia seosvaihtoehtoja. Voimme täten taata saatavuuden myös aikoina, jolloin valmistajilla on kapasiteettipulaa. Pyrimme tekemään aina älykkäitä päätöksiä, kehittämään yhteistyötä ja löytämään hyviä mahdollisuuksia molemmille osapuolille'.

 

Asiakasratkaisu laadittiin yhteistyössä Exhauston kanssa. Exhausto logo 

 

Avaa valokuvagalleria:

 

  • Alumiinia tuuletuslaitteissa
  • Exhauston tuote