BASES

Bases-autokatokset alumiinista

Tyylikkyyttä ja joustavuutta lisäävä alumiini. 'Jätämme uusien profiilien valmistamisen Alumecon asiantuntijoille..', kertoo BASES

Tyylikäs alumiini tarjoaa maksimaalista joustavuutta

 

Perustamisvuodesta 2003 lähtien BASES A/S on kehittänyt erilaisia autokatoksia ja katoksia, jotka ovat korkealaatuisia, tyylikkäitä ja kevytrakenteisia. Alumiini on BASES-ratkaisujen keskeinen materiaali, sillä se tarjoaa erinomaista joustavuutta sekä lukuisia muita etuja.

- 'Olemme asiakaslähtöinen yritys, joka toimittaa katosratkaisuja muun muassa polkupyöriä, terasseja ja autokatoksia varten. Jos ratkaisua ei ole olemassa, luomme sen, sillä olemme erikoistuneet mukautettuihin ratkaisuihin. Tämä edellyttää joustavuutta, mikä on mahdollista alumiinin avulla', kertoo BASES A/S -yrityksen omistaja John Schnor Middelfartissa, jossa yritys avasi vastikään uuden suuren näyttelyn BYGGECENTRUM-keskuksessa.

 

Keskeinen materiaali

Alkuperäisen BASES-mallin suunnitteli tanskalainen suunnittelija Christian Bjørn, jonka kanssa yritys tekee edelleen läheistä yhteistyötä. Nykyaikainen muotoilu ja kevyet materiaalit ovat olleet kaikkien BASES-ratkaisujen perusominaisuuksia alusta alkaen ja alumiini on ollut keskeisessä asemassa:

 

- 'Olemme käyttäneet alusta alkaen alumiinia, joka on mahdollistanut lisäominaisuuksien yhdistämisen profiileihin.  Voimme esimerkiksi lisätä helposti ja taitavasti lasia. Voimme leikata materiaalin paikan päällä, kun esimerkiksi sinkityn teräksen käyttö olisi vaikeampaa, koska se on esikäsitelty.

 

- 'Käsittely paikan päällä tarkoittaa, että voimme asennuskohteessa luoda ratkaisuja suhteellisen nopeasti asiakkaidemme kanssa. Lopputuote voidaan toteuttaa erittäin nopeasti kyselyn jälkeen', kertoo John Schnor mainiten muutaman muunkin alumiinin tarjoaman edun:

 

- 'Materiaalin kohdalla ei ole ruostumisen tai värimuutoksien vaaraa, sillä se on pintakäsitelty (luonnollinen anodisointi). Voimme lisäksi sisällyttää tuotteeseen monia älykkäitä toimintoja ja ominaisuuksia, mikä olisi mahdotonta teräsprofiileissa.  

 

Huomattavat resurssit

Kun John Schnor ja Christian Bjørn päätyivät käyttämään alumiinia uusimmassa tuotemallissa, BASES otti yhteyttä Alumecoon:

 

- 'Otimme yhteyttä Alumecoon, jonka kanssa olemme jatkaneet yhteistyötä aina siitä lähtien, vaikka monet muut toimittajat ovat yrittäneet tarjota meille palvelujaan. Alumeco on Pohjoismaiden suurin alumiinin toimittaja, hyvästä syystä. Se on suuri organisaatio, joka tarjoaa erinomaisen hinta/volyymi-suhteen ja ensiluokkaisen palvelun'.

 

- 'Jätämme uusien profiilien suunnittelun Alumecon asiantuntijoille. Alumeco löytää oikeat profiilitoimittajat nopeasti, olivatpa ne missä tahansa päin maailmaa. Alumeco hallitsee täysin järjestelyjä, sillä yrityksen resurssit ovat huomattavat. Se on loistava etu', sanoo John Schnor.

 

Alumecon avainasiakaspäällikkö John Reimer kommentoi BASES-ratkaisua seuraavasti:

 

- 'Toimitamme pursotettuja ja käsiteltyjä materiaaleja BASES-yritykselle, jonka teknikot asentavat ratkaisut kaikkialla maassa. Ennen toimitusta olimme BASES-yrityksen tukena profiilien valmistuksessa ja tuotteen viimeistelyssä, jotta asiakkaalle saavutettaisiin kokonaisvaltainen, alumiinin ja käsittelyn sisältävä ratkaisu'.

- 'Alumeco toimittaa esimerkiksi esivalssatun, käsitellyn ja käyttövalmiin alumiinin paarteiden profiileihin. Suojien, autokatoksien, terassien, pyöräkatoksien ja muiden katoksien pylväät on myös valmistettu pursotetuista alumiiniprofiileista, jotka toimitetaan lyhennettyinä, pareittain pakattuna ja käyttövalmiina'.

 

Asiakasratkaisu laadittiin yhteistyössä Basesin kanssa. Bases logo

 

Katsele asiakasratkaisujen video ja selaa kuvagalleriaa:

  • Alumiini on autokatoksien tärkeä materiaali
  • Ei ruostumisen tai värimuutoksien vaaraa. Täydellinen
  • BASES-autokatos