My Garage

My Garage -yhtiön päätoimisto

Alucobond-erikoisratkaisu antaa uuden ilmeen Wittrup-rakennukselle

 

Vejlen lähellä oleva näyttävä kupolirakennus Wittrup muutettiin mattotehtaasta luksusauto- ja moottoripyöräkeskukseksi, josta on saatavilla monipuolisia alaan liittyviä tuotteita. Rakennuksessa toimii nykyään yhtiö MY GARAGE.

 

Rakennuksen julkisivu ja etulevyt uudistettiin täysin sen uuden tarkoituksen mukaisesti. Alumeco Byg, joka on erikoistunut muun muassa julkisivuratkaisuihin sekä yksilöllisiin malleihin ja rakenteisiin, toimitti rakennuksen julkisivussa ja etupaneeleissa käytetyt Alucobond-paneelit mittatilaustyönä.

 

Ainutkertainen ulkonäkö liimauksella

Julkisivu- ja etulevyratkaisussa levyt kiinnitettiin liimausjärjestelmällä saumojen piilottamiseksi.

- 'Asiakas halusi ylellisen ja viimeisiä yksityiskohtia myöten viimeistellyn ulkomuodon, minkä vuoksi julkisivu ja etupaneelit liimattiin', kertoo Alumecon projektikonsultti ja rakennuspäällikkö Nicolai Schmidt jatkaen:

- 'Liimauksen avulla julkisivuun jää näkyviin vähemmän saumoja. Käytetyt liitoskappaleet on suunniteltu yhteistyössä julkisivun urakoitsijan kanssa ja toimitimme urakoitsijalle tarpeisiin räätälöidyt profiilit. Saumat ovat täten paremmin piilossa, mikä antaa rakennukselle aivan erityisen tyylikkään ulkomuodon asiakkaan odotuksien mukaisesti'.

 

Viimeistely erikoismaalilla

Wittrup-rakennuksen julkisivussa on käytetty kultamaalia MY GARAGE -yhtiön logon mukaan. Alucobond-levyt on maalattu mukautetulla kultamaalilla ja julkisivu on liimattu kaikki yksityiskohdat huomioiden; tuloksena on tyylikäs ratkaisu, joka herättää rakennuksen tyylikkäästi eloon kunnioittaen samalla rakennuksen alkuperäistä arkkitehtuuria.

 

Lisätietoa:

Lue lisää My Garage -yhtiöstä

Lue lisätietoa Alucobond-tuotteesta

 

Kuvagalleria:

 

Lue myös nämä mielenkiintoiset asiakasratkaisut

Opus Carré Odensessa
Etelä-Tanskan yliopisto