Musikkens Hus

Alucobond-päällyste

Taustatiedot

Musikkens Hus (musiikkitalo) sijaitsee Aalborgin rannalla, josta on näkymät Limfjordiin – Pohjois-Tanskan tuleva musiikkikeskus ja arkkitehtoninen helmi, jonka on suunnitellut kansainvälisesti tunnustettu arkkitehtitoimisto Coop Himmelb(l)au.

 

Lisätietoa projektista

Alumeco toimitti alumiinilevyt ja Alucobond Sandwich -levyt julkisivuihin ja ulkopäällysteeseen. Projektissa käytettiin seuraavia materiaaleja:

  • Noin 7 000 m2 Alucobond Plus -materiaalia, väri 400 – Luonnollinen väri harjatulla pinnalla.
  • Alumiinilevyt seoksesta EN AW-5005, paksuudet 3 mm (karkea pinta) ja 4 mm.
  • Alumiinilevyt seoksesta EN AW-5754, paksuus 5 mm.
  • Erilaisia erikoisprofiileja ja vakioprofiileja

Levyjen asentaja: AE Stålmontage yritykselle H. S. Hansenkanssa.

 

Avaa valokuvagalleria:

 

  • 7 000 m2 päällystettynä Alucobond Plus -tuotteen värillä 400
  • Luonnollinen väri harjatulla pinnalla
  • Musikkens Hus
  • Projektissa käytettiin myös alumiinilevyjä seoksesta EN AW-5005
  • Projektissa käytettiin myös alumiinilevyjä seoksesta EN AW-5754, paksuus 5 mm