Alumeco

Alumecon sisääntulo Odensessa, Tanskassa

n. 40 000 m2 alue, johon kuuluvat: Toimistotilat, varastot ja tuotantorakennukset.

Alumeco – Alumiinin asiantuntija

Alumeco on vuonna 1983 perustettu kansainvälinen kauppayhtiö, jonka päämaja sijaitsee Odensessa, Tanskassa. Alumeco tarjoaa alumiiniratkaisuja metallia käyttäville aloille. Maailmanlaajuisena toimittajana ja liikekumppanina käytössämme on laaja kansainvälinen kontaktiverkosto sekä tytäryhtiöitä Euroopassa, Pohjois-Amerikassa sekä Kiinassa.

Huomattavien kone- ja tilainvestointien ansiosta Alumecon alumiinivarasto on Pohjois-Euroopan suurimpia, sen käytössä on lisäksi oma kelakeskus sekä kaksi täysin automaattista korkeavarastoa. Kaikkien näiden resurssiemme ansiosta pystymme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ja mukautumaan markkinakehitykseen parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi.

Alan ammattitaitomme perustuu yli 30 vuoden kokemukseen. Pätevän ja omistautuneen henkilöstömme avulla tarjoamme korkealuokkaista neuvontaa ja laajaa alumiinin tuntemusta. Toteutamme ja kehitämme päivittäin asiakkaiden erityisvaatimuksiin mukautettuja ratkaisuja.

Visiomme: 'OLLA MARKKINOIDEN JOHTAJA – luomalla kilpailukykyä yhteistyökumppaneillemme' Sitoudumme parantamaan jatkuvasti tuotteidemme ja palvelujemme laatua esimerkiksi investoimalla automaattisiin korkeavarastoihin, uusiin sahoihin, älykkäisiin tietoteknisiin ratkaisuihin sekä henkilöstön koulutukseen. Pyrimme Alumecolla aina varmistamaan hyvät suhteet kaikkiin asiakkaisiin ja toimittajiin.

 

Tytäryhtiömme

 

Alumeco lyhyesti:

   
Perustettu: 1983
 Työntekijöiden määrä, Odense: 266
 Työntekijöiden määrä, konserni: 950
 Päämaja:   Odense, Tanska
 Sertifiointi: ISO 9001
 Yhtiön rekisteröinti: 1985 1974
 Jäsenyydet: Aluminium Danmark| Eksportforeningen

 

Alumecon historia... kuvina

  • Alumeco 1983 - 1990
  • Alumeco 1990 - 1997
  • Alumeco tällä hetkellä