Soroe

Sorø Møbler

H-Line: palkittu tuotevalikoima

H-Line

 

Projektisuuntautunut yhteistyökumppani 

Yhtiön Sorø Møblerin vasta suunnittelema H-Line-tuotevalikoiman kokouspöytä on toimitettu moniin eri paikkoihin ympäri maailmaa. Se esiteltiin vasta Kölnin suurilla Orgatec-messuilla, jossa Sjællandista kotoisin oleva yritys sai loistavaa palautetta tuotteesta:

 

'Ihmiset ihastuvat pöytään heti, niin Kölnissä, New Yorkissa kuin muuallakin. Työstämme tällä hetkellä H-Line-tuotevalikoiman tuolia', kertoo Sorø Møbler -yhtiön toimitusjohtaja Jens Bjerregaard, joka vastaa tuotekehityksestä.

 

Pöydän kehittämisen aikana Alumeco oli arvokas kumppani alumiinijalkoja suunnitellessa. Jalat ovat näkyvä ja yksilöllinen osa pöydän kokonaisolemusta:

 

'Alumeco on ollut tarkkaavainen ja erittäin projektisuuntautunut. Se on suuri valtti, koska monet toimittajat haluavat vain solmia uusia sopimuksia nopeaan tahtiin', huomauttaa Jens Bjerregaard.

 

Työntekijät avainasemassa

Kumppanuuteen liittyen Jens Bjerregaard mainitsee:

 'Esittelemme projektin Alumecolle ja he löytävät oikean ratkaisun. Sama koskee alihankkijoiden löytämistä - he yksinkertaisesti luovat meille toimitusketjun,' sanoo Jens Bjerregaard painottaen samalla yhtä Sorø Møbler -yhtiön ja Alumecon välisen kanssakäymisen tärkeää elementtiä:

 

'Työntekijät ovat avainasemassa. He osaavat ottaa vastaan rakenteellista palautetta. He puolestaan antavat meille rehellisiä mielipiteitä olemassa olevista mahdollisuuksista'.

 

Osa kokonaisuutta

Morten Bohn oli vastuussa oikean ratkaisun kehittämisestä Sorø Møbler -yhtiölle Alumecon erikoistuotteista ja käsittelystä vastaavan osaston myyntikoordinaattorina:

 

 

Erikoisprofiilit

H-Line-tuotevalikoimassa käytetty Alumecon erikoisprofiili

'Kun Sorø Møblerin arkkitehti oli viimeistellyt luonnoksen, he ottivat meihin yhteyttä tuotteen kehittämiseksi.  Pidimme sen jälkeen alustavan tapaamisen, jossa keskusteltiin kaikista käytännön seikoista valmistusta, laatua, pintaa jne. koskien. Olimme siis mukana koko kehitysprosessissa. Rakenteen määrittämisen jälkeen jatkoimme tuotteen valmistusvaiheeseen, joka kattoi valmistuksen, pintakäsittelyn, asennuksen ja erikoispakkaukset', kertoo Morten Bohn jatkaen:

 

'Koska osallistumme tuotekehitykseen heti alkuvaiheesta lähtien, voimme varmistaa tuotteen edullisen valmistusprosessin'.

 

Tämä artikkeli laadittiin yhteistyössä Sorø Møbler -yhtiön kanssa. Sorø Møbler logo