Puolustus- ja ilmailuteollisuus

Seokset 2519 ja 5059

Seoksia 2519 ja 5059 käytetään kevyen painon ja suojaavien ominaisuuksien ansiosta

Alumeco on puolustus- ja ilmailuteollisuuden toimittaja.

 

Maksimaalinen luotettavuus ja turvallisuus.

 

Puolustus- ja ilmailuteollisuuden toimittajien on täytettävä tiukat vaatimukset mitä laatuun, täsmällisiin toimituksiin ja luotettaviin turvatoimiin tulee. Alumiinin toimittajana Alumeco on osoittanut vastaavan näitä vaatimuksia, minkä ansiosta Alumeco saa tilauksia yrityksiltä, joiden pääpainopisteisiin kuuluvat luotettavuus ja turvallisuus.

 

Sotilashenkilöstön on pystyttävä liikkumaan ja vastaamaan nopeasti muuttuviin olosuhteisiin, niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla. Maksimaalinen suoja on tärkeää sekä henkilöstön että laitteiston kannalta. 'Joidenkin mielestä alumiini, joka on suhteellisen kevyttä ja pehmeää, voi olla erikoinen materiaali tässä yhteydessä. Siitä huolimatta esimerkiksi seoksia 2519 ja 5059 käytetään ballistiseen ja räjähdyssuojaukseen', kertoo alasta vastaava Alumecon myyntikonsultti ja tuotepäällikkö Hans Martin Vestergaard.

 

Alumiinista muodostuu vähemmän sirpaleita

Seoksia 2519 ja 5059 käytetään, kun keveys ja suojaavat ominaisuudet ovat kriittisen tärkeitä.

 

- 'Tällä alalla asiakkaat edellyttävät kevyttä painoa. Sen lisäksi vaaditaan suojaavia ominaisuuksia. Muista materiaaleista poiketen alumiiniseokset ovat kevyitä eivätkä ne muodosta sirpaleita räjähdys- tai ballististen voimien seurauksena', kertoo Hans Martin Vestergaard.

 

Vaaditut käytännöt ja hyväksynnät

Sotilaskaluston ja -lentokoneiden valmistajien toimittajien ja sotateollisuuden alihankkijoiden on täytettävä monet turvahyväksynnät. Alumecolla on vaaditut hyväksynnät ja pystyy toimittamaan AMS QQA -luokan laatua.

 

- 'Jos materiaalia tullaan käyttämään lentotarkoituksiin, voimassa olevat vaatimukset, säännöt ja käytännöt ovat poikkeukselliset. Tunnemme ne hyvin ja täytämme ne tarvittaessa, jotta asiakkaamme tällä alalla voivat luottaa Alumecoon ammattitaitoisena ja luotettavana alumiinin toimittajana', mainitsee Hans Martin Vestergaard lopuksi.