Domex

Domex-kattoikkunat

'Alumiini on oikea valinta', sanoo Domex Skylight -yhtiön toimitusjohtaja Henrik Lauridsen

Runsaasti valoa katosta

 

Domex Skylight valmistaa ja asentaa kattoikkunoita sekä yksityisiin että kaupallisiin rakennuksiin, joissa kattoikkunaratkaisut tuovat tiloihin runsaasti valoa. Läpinäkyvän materiaalin ympärillä oleva vahva ja säänkestävä kehys koostuu pääosin alumiinista valmistetuista erikoisprofiileista.

 

Kattoikkunat alumiiniprofiileilla

 Kattoikkuna tuo tilaan runsaasti valoa, kun ikkunoista ja ovista tuleva valo ei riitä. Domex valmistaa kooltaan ja muodoltaan erilaisia kattoikkunoita polykarbonaatista (PC) ja akryylistä. Kattoikkunat sisältävät pitkälle kehittyneitä ratkaisuja ikkunan avaamiseen. Läpinäkyvä materiaali kiinnitetään rakennuksen kattoon alumiinikehyksen avulla:

 

- 'Käytämme alumiinia kehyksen rakenteessa monesta eri syystä. Se on ennen kaikkea visuaalisesti paras valinta. Ja koska alumiini on kevyttä, sen käsiteltävyys on erinomainen. Sen työstäminen on yksinkertaisesti helppoa', kertoo Domex Skylight -yhtiön toimitusjohtaja Henrik Lauridsen.

 

Ei vaihtoehtoja

Kattoikkunoiden kehyksissä käytetyt alumiiniprofiilit on valmistettu mittatilaustyönä Domexille:

 

- 'He käyttävät ainutkertaisia profiilejamme. Ne on valmistettu alumiinista, koska markkinoilla ei oikeastaan ole vaihtoehtoisia materiaaleja. Se on materiaalina erinomainen, niin lyhyellä kuin pitkällä aikavälillä', sanoo Henrik Lauridsen jatkaen:

 

- 'Materiaalin laatu on yksi tekijä. Toinen tekijä on hyvä ja henkilökohtainen suhteemme Alumecoon. Alumecon tarjoama hinta ja tarjous kokonaisuutena vastasi yrityksemme vaatimuksia, kun tarvitsimme uuden toimittajan. Käytämme Alumecoa profiilien varastointiin ja Alumeco täyttää kaikki toiveemme ja tarpeemme'.

 

Mukana aikaisesta kehitysvaiheesta lähtien

Domexin kattoikkunoita käytetään niin kaupallisissa kuin teollisissa rakennuksissa kautta maan - esimerkiksi supermarkettien, varastointirakennusten, teollisten rakennusten jne. katoissa. Uusin esimerkki on Dansk Supermarked -konsernin uusi keskusvarastorakennus Aarhusin läheisyydessä. Domex ja Alumeco kehittivät kyseisen rakennuksen kattoikkunoiden alumiiniprofiilit yhteistyössä:

 

- 'Tulimme mukaan aikaisessa kehitysvaiheessa, sillä suunnittelijamme teki yhteistyötä asiakkaan teknisen suunnittelijan kanssa. Asiantuntemuksemme oli eduksi esimerkiksi pursotuksessa ja pystyimme optimoimaan asiakkaan ratkaisun tehokkuuden ja toimivuuden', kommentoi Alumecon myyntikonsultti Jess Jørgensen.

 

- 'Käytännössä projektiin oli löydettävä ratkaisu kylmäsiltojen välttämiseen. Oli luotava profiilit, joiden sisä- ja ulkokerroksen välissä olisi materiaalia kuten muovia'.

 

- 'Teimme ehdotuksia eri mahdollisuuksien mukaan, sekä tekniseltä että taloudelliselta kannalta, ja olemme sen jälkeen luoneet Domexille puskurivaraston varastointikustannuksien minimoimiseksi'.

 

Asiakasratkaisu laadittiin yhteistyössä Domexin kanssa. Domex logo

 

Avaa valokuvagalleria:

  • Domexin vaatimuksiin mukautetut erikoisprofiilit
  • Domexin kattoikkunat
  • Domexin kattoikkunat
  • Alumiiniratkaisun tyylikäs ulkonäkö
  • Domexin kattoikkunat
  • Domexin kattoikkunat