}

Tervetuloa ruostumattomien terästen pariin

Stainless steel

Tervetuloa ruostumattomien terästen pariin

Alumeco-konserni laajentaa varasto-ohjelmaa ja tekee arjen asiakkailleen helpommaksi.

Alumeco-konsernilla, Pohjoismaiden johtavalla alumiini- ja värimetalliratkaisujen tukkukauppiaalla, on nyt valikoimissa myös ruostumaton teräs. Asiakkaiden on entistä helpompi käydä kauppaa Alumecon kanssa.

 

Alumeco haluaa tehdä ostamisesta yksinkertaista ja helppoa
Alumeco-konsernin toimitusjohtaja Per Thanning Johansen kertoo: "Tavoitteenamme on antaa asiakkaille kilpailuetua, ja sitä meiltä edellytetäänkin. Siksi kuuntelemme tarkasti asiakkaiden toiveita ja tarpeita. Kun kuusi kymmenestä toteaa näkevänsä edun ruostumattoman teräksen oston yhdistämisessä muiden metallien ostoon, reagoimme. "

 

Kasvava kiinnostus keskittää hankintoja
Per Thanning Johansen kertoo: "Kun puhumme asiakkaidemme kanssa, kuulemme kasvavan kiinnostuksen, että asiakkaamme toivovat voivansa keskittyä muutamaan toimittajaan ja näin myös yhteyshenkilöiden määrä vähenee. Tämä vähentää asiakkaiden hallinnollista työtä, väärinkäsitysten mahdollisuuksia ja säästää sekä aikaa että resursseja. Pian ruostumaton teräs on myös osa digitaalista kaupankäyntialustaamme, mikä helpottaa entisestään asiointia kanssamme.

 

Yksi yhteyshenkilö, yksi toimitus, yksi lasku
"Alumecolla sinulla on yksi pysyvä yhteyshenkilö, emmekä muuta sitä", sanoo Per Thanning Johansen. ”Uusi asia on, että pysyvä yhteyshenkilösi voi nyt myös auttaa sinua ruostumattomien terästen osalta. Se helpottaa kaupantekoa asiakkaana. Sinun ei tarvitse koordinoida lähetyksiä useilta eri toimittajilta. Tilauksesi toimitetaan yhdessä toimituksessa, yhdellä lähetysluettelolla ja laskutetaan yhdellä laskulla. Tämä kuljetusten yhdistäminen myös vähentää kokonaishiilijalanjälkeä, mikä on meille tärkeää. ", kertoo Per Thanning Johansen.

Alumeco tarjoaa aluksi vakiovalikoiman ruostumatonta terästä, joka koostuu levyistä, tangoista, putkista ja profiileista. Valikoimaa laajennetaan vähitellen.

 

Lisätietoja:
Alumeco-konsernin toimitusjohtaja, Per Thanning Johansen, matkapuhelin: +45 66 17 81 17

Alumeco Finland Oy Ab, toimitusjohtaja Janne Rauvola, matkapuhelin +358 40 563 9384

Suomessa Alumeco-konserniin kuuluvat Alumeco Finland Oy Ab, joka toimittaa asiakkaille alumiinia ja jatkossa ruostumatonta terästä sekä Metalcenter Group Oy Ab, joka toimittaa asiakkaille värimetallit.