}

STACBOND®-alumiinikomposiittilevyt leikittelevissä sävyissä

Päästä luovuutesi valloilleen STACBOND®-alumiinikomposiitin sävyvalikoimalla

STACBOND®:in standardivärivalikoimasta löydät alumiinikomposiittilevyt niin hillityn neutraaleissa, kuin pirteän kirkkaissakin väreissä.

STACBOND® tarjoaa tasaisen, jäykän ja säänkestävän alumiinikomposiittijulkisivun vaativiinkin kohteisiin. Materiaalilla on erinomaiset mekaaniset ominaisuudet, kevyt paino sekä tasomainen pinta.

Levyn tasaisuus ja suoruus perustuu ns. sandwich -rakenteeseen. STACBOND® -komposiittilevy koostuu kahdesta alumiinilevystä, joiden välissä on mineraalipohjainen sisus. STACBOND®-komposiittilevy on rakenteensa vuoksi myös helposti muokattavissa/työstettävissä.

Ominaisuuksiensa ansiosta STACBOND® on ideaali ratkaisu lukemattomiin eri käyttökohteisiin, kuten esim. terminaalit, sairaalat, toimistorakennukset, kerrostalot, marketit jne. 

Värivalikoima on erittäin laaja sisältäen standardisävyjen lisäksi myös metallisävyt, erikoisefektivärit sekä puujäljitelmät. Kaikki RAL-sävyt saatavilla tilauksesta.

STACBOND®-komposiittilevy on saatavilla kolmella eri sisuksella:

  • A2 -> A2, s1, d0 paloluokiteltu
  • FR -> B, s1, d0 paloluokiteltu
  • PE

 

STACBOND®-materiaalit saatavilla Suomessa Alumecolta. Kysy lisätietoa asiantuntijaltamme Ville Viitasaarelta ville.viitasaari@alumeco.fi tai soita +358 44 750 7170.

 

Esimerkkejä materiaalin käytöstä kohteissa (video: STAC)

Lisätietoja ja inspiroivia esimerkkejä materiaaleista: https://stacbond.es/en/