}

Alumecon vuosi 2019

Vuoden vaihtuessa teimme katsauksen menneeseen vuoteen: mikä oli erityistä ja mitä tulemme muistamaan vuodesta 2019?

Mennyt vuosi Alumecolla oli tapahtumarikas ja uudistusten täyteinen. Arkisen uurastuksen ohella meillä oli myös useita syitä juhlaan! 

Toukokuussa juhlistimme sisaryhtiömme Metalcenter Groupin kanssa yhteisen varastomme laajennusta (5000 m² -> 7000 m²) sekä Metalcenter Groupin 10-vuotista taivalta Suomessa!

Osana toukokuun juhlintaa järjestimme asiakkaillemme ensin koulutuspäivän alumiini- ja kuparimetalleista. Tämän jälkeen vaihdettiin vapaalle uusiin varastotiloihin loihditussa iltagaalassa. Kaviokujalle saapui juhlakansaa yli 200 kutsuvieraan verran Suomesta ja ulkomailta. Ikimuistoisen illan aikana saatiin nauttia mm. turkulaisartisti Ressun esiintymisestä!

 

Kurkista laajennettuun varastoomme

 

Uudistusten ja kasvun vuonna 2019 tiimimme vahvistui viidellä työntekijällä, joista kolme sijoittui varastolle/tuotantoon ja kaksi toimiston puolelle. Yhdessä olemme tehneet töitä tarjotaksemme asiakkaillemme yhä kattavampaa palvelua ja vaivattomampaa asiointia. Tuplasimme sahauskapasiteettimme uudella levy- ja tankosahalla, jotka ovatkin soineet kiitettävän paljon! Toimiston puolella taas valmistelemme jännittäviä uudistuksia, joista pääsemme kertomaan teille pian lisää..!

Uudet levy- ja tankosahamme.

 

Vastauksena asiakkaidemme tarpeisiin ja RoHS-direktiivin kiristyviin vaatimuksiin olemme tuoneet valikoimaamme yhä vahvemmin vaatimukset täyttävät, lyijyttömät laadut EN AW-6026 LF sekä Plancast, jotka soveltuvat erinomaisesti vaativaan koneistukseen ja pintakäsittelyyn. 

lyijytön_6026LF_Plancast_alumiini

 Kuva 1: Lyijyttömästä 6026 LF-laadusta koneistettua alumiinia, kuva 2: Plancast-alumiinilevyä

 

Mieleemme jää myös ilahduttava tunnustus, jonka saimme Suomen Vahvimmat -sertifikaatin muodossa. Sertifikaatti on asiakkaillemme merkki siitä, että olemme luotettava kumppani ja toimittaja. Tulemme jatkossakin tekemään kaikkemme ollaksemme ensisijainen kumppani kaikissa alumiiniratkaisuissanne.

 

 

Ennen kaikkea 2019 oli täynnä mitä mielenkiintoisempia asiakasprojekteja. Rakentamisen puolella mieleenpainuvimpia kohteita olivat mm. kauppakeskus Tripla, Helsingin Kalasatama ja uudet metroasemat sekä Vaasan vaikuttava massiivi-alumiinikerrostalo Solsidan. 

Maininnan arvoista on myös Suomen huviveneteollisuuteen toimittamamme huimat yli 1000 tonnia alumiinilevyjä! Alumecon alumiinia löytyykin nykyisin jokaisesta Suomessa tai Itämeren rannikoilla valmistuvasta alumiiniveneestä. 

 

alumiinivene

 

Kiitos kaikille asiakkaille ja kumppaneillemme yhteistyöstä! Tehdään vuodesta 2020 menestyksekäs!