Alumeco Coil Center – Määrämittaiset tuotteet

Alumeco Coil Center in Coswig

Alumeco Cut to Length Center leikkaa levyt mihin tahansa mittoihin.

Määrämittaiset tuotteet syntyvät Alumeco Coil Centerissä

 

Määrämittaiset tuotteet syntyvät Coswigissa, lähellä Berliiniä. Alumeco pystyy leikkaamaan tuotteet asiakkaan toiveiden mukaisesti. Coswigissa pystymme leikkaamaan tuotteet hyvin tarkkoihin mittoihin ja toimittamaan ne asiakkaille. Asiakas saa siis käyttövalmiita levyjä.

 

Video:

 

Hyödyt Alumecon asiakkaille

Tuotepäällikkö Mogens Solgaard Levinsen kertoo määrämittaisten tuotteiden tuovan paljon erilaisia hyötyjä niin isoille kuin pienillekin asiakkaille.

Levinsen kertoo, että asiakkaamme toimivat toimialoilla joihin on tärkeää saada nopea, joustava toimitus. Lisäksi kokonaiskustannukset ovat heille tärkeitä. Coswigin toimipisteen avulla pystymme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja olemme löytäneet sopivan hintatason. Kun asiakkaat ostavat Alumecolta määrämittaisia levyjä, pystytään varastosaldot pitämään pieninä. Lisäksi, koska Alumeco toimittaa asiakkailleen määrämittaisia levyjä, pystyvät he minimoimaan resurssejaan.

 

Määrämittaiset pinnoitetut levyt

Alumeco toimittaa myös pinnoitettuja levyjä määrämittoihin sahattuna. Pinnoitettuja levyjä käytetään usein julkisivuissa sekä kylteissä. Varastostamme löytyy perusvärisävyt, mutta toimitamme mielellämme myös erikoisvärisävyt.

Jos sinulla on kysyttävää määrämittaisista tuotteistamme, ota meihin yhteyttä.

  • Alumeco coil center in Coswig
  • Quality inspection at our center
  • Loading sheets - Ready for delivery at our customer
  • A product ready for use and no scrap - no waste