W. Olsen & Søn A/S

Leikkauskone

Levyn leikkauskone Coswigin toimipisteessämme Saksassa.

Alumeco muokkaa alumiinista valmistettuja levyjä yhtiölle W. Olsen.

 

Vähemmän jätettä, pienemmät kulut

Kun Haslevissa sijaitseva W. Olsen käsittelee alumiinilevyjä eri muotteihin, se tarvitsee kuhunkin projektiin mukautettuja levyjä säästöjen maksimoimiseksi ja jätemäärien minimoimiseksi.

 

Alumecon palvelukeskus

Periaate on yksinkertainen: Kun pakkaus- ja autoteollisuudelle muotteja valmistava W. Olsen voi tilata kaikki vaaditut levyt mittatilaustyönä ja käyttövalmiina välttäen täten turhat hukat, sen ei tarvitse maksaa käyttämättömistä määristä:

 

- 'Hukkia on yksinkertaisesti vähemmän. Asiakkaan ei tarvitse lisäksi maksaa suuria summia varastoinnista käyttämällä meidän varastointipalvelua', sanoo Alumecon myyntikonsultti Casper Sørensen jatkaen:

 

- 'Koska vastaamme myös levyn käsittelystä ja muokkauksesta, asiakkaan ei tarvitse sijoittaa leikkaamiseen, ilmanvaihtoon, työympäristöön tai muihin levyjen leikkaamiseen edellyttämiin resursseihin.

 

Kun kriittinen tekijä on aika

Aika, joustavuus ja tuotantovirta ovat tärkeitä useimmille valmistusyhtiöille. Sama pätee yhtiöön W. Olsen, joka pystyy tilaamaan vaadittuja ja muokattuja osia 48 tunnin sisällä:

 

- 'Jos asiakas tekee tilauksen ennen puoltapäivää, voimme leikata ja toimittaa levyt 24 tunnin sisällä. Alumeco toimittaa muokatut levyt viimeistään tilausta seuraavana päivänä', sanoo Casper Sørensen ja kommentoi seuraavasti alumiinilevyjen käsittelyä:

 

- 'Yleensä mitä paksumpia levyt ovat, sitä vaikeampaa niiden käsittely on. Alumecolla voimme kuitenkin käsitellä paksuudeltaan 10–200 mm:n levyt ja jopa 1000 mm:n levyt yhteistyössä yhteistyökumppaniemme kanssa.

 

Alumecolla on varastossa lukuisia levyseoksia, jotka voidaan toimittaa suoraan Odensesta tai tytäryhtiöstämme Saksasta'.

 

Avaa galleria:

  • Leikattu alumiinilevy
  • Alumiinilevyt
  • Alumiinipotkuri: offshore- ja laivanrakennusteollisuudet asettavat korkeat vaatimukset materiaalin korroosionkestävyydelle ja mitanpitävyydelle
  • Pyöreiden levyjen leikkaus alumiinilevystä.
  • Puskurien muotit, materiaalia EN AC-5083 käytetään paljon autoteollisuudessa
  • Tuolien valmistajan ruiskutusvälineet: Väline materiaalista EN AC-5083
  • Koneistettu alumiiniosa: tarkkuus on erittäin tärkeää työstäessä EN AC-5083 -alumiiniosaa valmistuskoneeseen