Triax

Triax

Alumiinin käyttö Triax-antenneissa

Alumiinin onnistunut käyttö antenneissa

Triax valmistaa esimerkiksi satelliittiantenneja, antenneja sekä niiden asennukseen vaadittuja kannattimia ja telineitä. Samalla kun kyseiset tuotteet on tarkoitettu selkeän signaalin vastaanottamiseen, Triax asettaa selkeät laatuvaatimukset toimittajilleen.

 

- 'Käytämme alumiinia ensisijaisesti antenneissa, jotka on valmistettu lähes täysin alumiinista, mutta myös satelliittiantenneissa. Paikallisia eroja voi kuitenkin olla, sillä Isossa-Britanniassa käytetään enemmän alumiinista valmistettuja satelliittiantenneja muihin maihin verrattuna. Käytämme alumiinia kuitenkin kaikissa satelliittiantennien telineissä', kertoo Triaxin hankinta- ja logistiikkapäällikkö John Berg.

 

- 'Kevyt paino ja korroosionkestävyys ovat tietenkin tärkeimpiä ominaisuuksia alumiinin valinnassa, sillä antennit ovat erittäin painokriittisiä. Teräsantenni putoaisi nopeasti'.

 

Varastointi ja ostomäärät

John Berg pitää myönteisenä, että Alumeco toimittaa alumiinia kaikissa muodoissa, profiileja ja erilaisia vaihtoehtoja satelliittiantennien, antennien ja kannattimien valmistamiseen. Arvoketju on tämän lisäksi tärkeä tekijä, sillä arvostamme varastointimahdollisuuksia ja raaka-aineiden hyvää saatavuutta:  

 

- 'Meille on tärkeää, että Alumeco hoitaa varastoinnin. Jos meidän pitäisi hoitaa se, varastotasot olisivat suuremmat. Alumeco voi lisäksi hankkia huomattavasti suurempia materiaalimääriä', mainitsee John Berg.

 

- 'Kaikki alumiinituotteemme ovat erikoistuotteita, jotka on valmistettu meille tilaustyönä. Varastointi ja jokapäiväiset toimitukset ovat täten meille täten suuri etu. Toimimme vaativalla alalla, sillä käytämme niin pieniä vastuksia kuin suuria keloja emmekä voi tietää kaikkea kaikista osista – tarvitsemme tämän vuoksi asiantuntevia toimittajia. Alumeco täyttää tässä mielessä odotuksemme', kertoo John Berg.

 

- 'Vahvana toimijana Alumeco tarjoaa markkinakohtaista tuntemusta, jota haluamme hyödyntää. He tietävät mitä markkinoilla tapahtuu ja hankkivat meidän nimissä lisätietoa'.

 

Avoin kumppanuus

Alumecon Mogens Levinsen on samaa mieltä yhteistyöstä Triaxin kanssa:

 

- 'Se on avoin kumppanuus toimittajia koskien; suosittelemme toimittajia Triaxille. Kyse on luottamuksesta, kun olemme asiakkaan pääkontakti mitä toimittajiin tulee', kertoo Mogens Levinsen jatkaen:

 

- 'Emme halua olla pelkkä toimittaja, vaan myös logistinen ratkaisu. Tämä koskee hintaa, laatua ja toimituksien luotettavuutta'.

 

Asiakasratkaisu laadittiin yhteistyössä Triaxin kanssa.  Triax logo