Riegens

Riegens IP 65

- 'Tämä oli yksi edistyneimmistä alumiinituotteistamme', RIEGENS-yhtiön hankkija

Cyclo IP65 - Loistava idea

 

Martin Professional on yksi maailman innovatiivisimmista tekijöistä lavojen, julkisivujen ja tilojen valaistuksessa. Odensesta kotoisin oleva Riegens -yritys on teollisuusvalaistukseen pohjautuvan vastaavan kokemuksen pohjalta toiminut uuden ja ainutkertaisen ratkaisun alihankkijana. Yksi ratkaisun osa koostuu yhdeksästä eri profiilista, joiden tulee muodostaa toimiva ratkaisu.

 

- 'Tämä oli yksi edistyneimmistä alumiinituotteistamme. Ratkaisumme koostuvat yleensä muutamasta alumiiniprofiilista. Tässä ratkaisussa oli kuitenkin eri toimintoja, jotka oli yhdistettävä yhdeksi kokonaisuudeksi. Onnistuimme siinä, vaikka tehtävä oli vaikea', sanoo Riegensin hankkija Bjarne Bengtson, joka oli erittäin tyytyväinen kumppanuuteen Alumecon kanssa mitä alumiiniin tulee:

 

- 'Otamme yhteyttä Alumecoon, kun tarvitsemme pursotettuja profiileja. He normaalisti vievät profiilipiirustuksemme hyväksyntään. Saamme heiltä samalla palautetta. Arvostamme sitä, sillä he ovat alan asiantuntijoita', kertoo Bjarne Bengtson.

 

Yhteiset neuvottelut teknisistä ja taloudellisista aiheista

Riegensin ja Alumecon keskustelut yhteisen projektin aikana käsitteli erityisesti teknisiä ja taloudellisia seikkoja:

 

- 'Yksi yksityiskohta voi tehdä valmistuksesta helpompaa ja edullisempaa, sillä pyrimme aina mukauttamaan tuotteen todellisten olosuhteiden mukaan', sanoo Bjarne Bengtson.

 

Kaikki sateenkaaren värit

Tehtävä oli Alumecolle yhtä haastava kuin Riegensille. Projektipäällikkö Anders Kildevæld kertoo tästä mielenkiintoisesta projektista:

 

- 'Martin Professional oli luonut konseptin, jonka kehitystä Riegens jatkoi. Neuvoimme tässä Riegensiä profiilin suunnittelun ja käsittelyn eri mahdollisuuksista'.

 

- 'Tuote oli mielenkiintoinen, sillä se sisälsi monia monimutkaisia profiileja, jotka oli kiinnitettävä ja lukittava yhteen. Yleisesti ottaen se on uusi ja ainutkertainen konsepti, sillä valaisin koostuu valkoisesta neonvalosta ja kolmesta perusväristä, jotka voidaan sekoittaa kaikkien sateenkaaren värien saavuttamiseksi. Se suunniteltiin niin sisä- kuin ulkovalaistukseen', kertoo Anders Kildevæld.

 

Tämä artikkeli laadittiin yhteistyössä Riegensin kanssa. Riegens logo