Nordic Staging

Alumiinista valmistettu esiintymislava

TÜV:n hyväksymä alumiinilava

Alumiini ensisijaisessa asemassa

 

Nordic Staging kehittää ammattikäyttöön tarkoitettuja esiintymislavoja/lattioita, siirrettäviä aitoja, kevyitä korokeratkaisuja sekä muita ratkaisuja viihdealan vaativiin tarpeisiin. Niiden on oltava helposti käsiteltäviä ja kestäviä suurimpienkin tapahtumien kohdalla.

 

Lavaratkaisu alumiinista

 

Tuotteissa on huomioitava maailman suurimpien rock-yhtyeiden ja muiden artistien korkeat vaatimukset. Toisaalta on otettava huomioon suuret roudari- ja avustusjoukot, jotka käsittelevät teknisiä laitteita ennen tapahtumaa, tapahtuman aikana ja sen jälkeen – telineratkaisut mukaan lukien. Järjestelmien on oltava toimivia ja mahdollisimman kevyitä niiden asentamista ja poistoa varten. Alumiini on täten ensisijaisessa asemassa Nordic Staging -yhtiön kehittämissä ratkaisuissa:

 

- 'Alumecon toimittamia materiaaleja käytetään ammattikäyttöön tarkoitetuissa esiintymislavojen lattioissa, joiden on oltava saksalaisen TÜV:n hyväksymiä – yksi maailman tiukimmista testauslaitoksista. Ratkaisujen kestävyys ja lujuus testataan, niiden tulee kestää jopa 750 kg:n kuormitus neliömetriä kohti ihmisten ja laitteiden kuormituksen vuoksi', kertoo Nordic Staging -yhtiön myyntipäällikkö Dorthe B. Sørensen Løsningissä.

 

- 'Esiintymislavoihin tarkoitettu lattiajärjestelmämme tunnetaan sen helposta käsiteltävyydestä; se voidaan asentaa ja poistaa lyhyessä ajassa. Alumiini oli tietenkin täydellinen valinta, kun aloitimme lattiajärjestelmän suunnittelun. Myös materiaalin ulkomuoto on meille tärkeä'.

 

Joustavuus ja laaja tuntemus

Nordic Staging -yhtiön esiintymislavoissa käytetyt alumiiniprofiilit ovat erikoisprofiileja, jotka on kehitetty mittatilaustyönä kuhunkin järjestelmään:

 

- 'Tämä tarkoittaa, että voimme hankkia omat työkalut ja yksilölliset erikoisprofiilit. Koska aika asettaa meille joskus paineita, Alumeco tukee meitä parhaansa mukaan. Meille on tärkeää, että Alumeco ymmärtää alumiinin käyttötarkoituksen sekä toimialamme tarpeet - sekä soveltavamme ehdot'.

 

Nordic Staging -yhtiölle kehitetty erikoisprofiili

'Olen erittäin tyytyväinen suunnitteluvaiheessa keskusteltuun aikatauluun', sanoo Dorthe B. Sørensen jatkaen:

 

 - 'Hinta on tietenkin tärkeä tekijä. Joskus kahden toimittajan välinen hintaero on pieni, joten on hyvä ottaa huomioon myös kumppanuus ja palvelu.  Tässä mielessä Alumecon tarjoama joustavuus, ensiluokkainen palvelu ja edullinen hinta luovat verrattoman yhdistelmän.

 

Vakiomateriaalit ja erikoisprofiilit

Alumeco on tehnyt läheistä yhteistyötä Nordic Staging -yhtiön kanssa monien vuosien ajan ja toimittanut sekä vakiomateriaaleja (usein mittatilaustyönä) että alumiinista valmistettuja erikoisprofiileja:

 

- 'Erikoisprofiilien kohdalla pyrimme osallistumaan asiakkaan projektiin mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, täten pystymme neuvomaan asiakasta eri mahdollisuuksista ja ennaltaehkäisemään ongelmat. Se on molemmin puolista dialogia, jota arvostamme, sillä se on täydellisen ratkaisun edellytys', kertoo Alumecon myyntikonsultti/ulkoinen myynti Hans Martin Westergaard, joka viimeistelee parhaillaan uutta erikoisprofiilia Nordic Staging -yhtiölle.

 

Asiakasratkaisu laadittiin yhteistyössä Nordic Staging -yhtiön kanssa. Nordic Staging logo

 

Avaa valokuvagalleria:

  • Nordic Staging -ratkaisussa käytetty alumiiniprofiili
  • Hauskanpitoa parhaimmillaan!