Nissens

Jäähdytysratkaisu

Alumiini jäähdytystuotteissa

Jäähdytyslaitteiden valmistaja: Nissens A/S

 

Horsensissa sijaitseva jäähdytyslaitteiden valmistaja Nissens A/Son kehittynyt huomattavasti viimeisten vuosien aikana mitä organisaatioon, kehitystoimintaan, valmistukseen, logistiikkaan ja myyntiin tulee. Olemme pyrkineet kansainvälistämään Nissensin toimintaa ja tekemään siitä globaalin tekijän. Tämä kehityssuunta edellyttää yritykseltä myös uusia kumppanuuksia ja toimittajia.  

 

Nissensin nykyinen kehitys kansainvälisestä yhtiöstä globaaliksi tekijäksi perustuu muun muassa maailmanlaajuiseen asiakaskuntaan ja kolmessa maanosassa työskentelevään 75 motivoituneeseen työntekijään. Yrityksellä on lisäksi myyntiyhtiöitä 18 maassa maailmanlaajuisesti toiminnan keskittyessä ajoneuvojen jäähdytysjärjestelmiin, ilmastointituotteisiin ja lämpöratkaisuihin. Yhteisenä perustana on selkeä strategia, joka toimii kaikkien työntekijöiden suunnannäyttäjänä:

 

- 'Yrityksemme nykyinen kehityssuunta edellyttää yhteistyökumppaneita, jotka voivat tukea toimintaamme kaikkialla maailmassa. Alumeco on hyvä esimerkki globaalista yhteistyökumppanista, sillä haluamme toimia maailmanlaajuisilla markkinoilla', kertoo Nissensin yritysostojen päällikkö Lene Andreasen.

 

- 'Vaadimme toimittajilta muun muassa joustavuutta, nopeita vastausaikoja ja laajaa alan tuntemusta - riippumatta siitä, missä puolen maailmaa toimimme. Arvostamme lisäksi korkealuokkaista teknistä palvelua, jonka avulla voimme laajentaa työntekijöidemme asiantuntemusta. Tämä on suuri etu ollessamme yhteydessä Nissensin asiakkaisiin.  Olemme erittäin tyytyväisiä Alumecoon, sille he täyttävät vaatimuksemme ja odotuksemme'.

 

90 vuotta oikeita ratkaisuja

Alumiini on yksi tärkeimmistä materiaaleista Nissensin tuotannossa, sillä se tarjoaa kuluttajien arvostamia ominaisuuksia yrityksen toiminta-alueilla:

 

- 'Käytämme alumiinia suurimmassa osassa tuotantoamme. Esimerkiksi rakennuskoneiden, tuuliturbiinien ja ajoneuvojen valmistuksessa. Nämä ovat kolme tärkeintä liiketoiminta-aluettamme, joissa alumiinin ominaisuudet kuten kevyt paino ja korroosionkestävyys ovat kriittisen tärkeitä', kertoo Lene Andreasen:

 

- 'Nissens A/S -yritys juhlisti 90. vuosipäiväänsä vuonna 2011, olemme koko yrityshistoriamme ajan pyrkineet löytämään oikeita ratkaisuja eri materiaalien käyttöön ja yhdistämiseen. Esimerkiksi alumiinin kohdalla olemme erikoistuneet juotosalumiiniin, joka monessa suhteessa sopii erinomaisesti muovista ja muista materiaaleista valmistettuihin tuotteisiin'.

 

Läheinen ja varhain aloitettu yhteistyö

Alumecon avainasiakaspäällikkö Peter Zierau on todistanut Lene Andreasenin kuvaamaa Nissensin kehityskulkua:

 

- 'Nissens on ollut hyvä asiakkaamme jo vuosien ajan ja se on kehittynyt paljon viimeisten vuosien aikana. Nykyään yritysten välinen kumppanuus on kokonaisvaltainen monien eri alumiinituotteiden osalta'.

 

- 'Olemme tehneet läheistä yhteistyötä asiakkaan kanssa mitä globaaliin toimintaan ja logistiikkaan tulee, oli kyseessä sitten toimitus tai valmistus Kiinassa, Slovakiassa tai Tanskassa', sanoo Peter Zierau jatkaen:

 

- 'Nissens käy parhaillaan läpi suuria muutoksia ja yritys kehittää jatkuvasti uusia tuotteita. On hienoa, että olemme alumiinin toimittajana voineet tehdä läheistä yhteistyötä Nissensin kanssa jo varhaisessa kehitysvaiheesta lähtien'.

 

Asiakasratkaisu laadittiin yhteistyössä Nissensin kanssa. Nissens logo

 

Avaa kuvagalleria:

  • Nissensin jäähdytyslaitteet
  • Nissensin jäähdytyslaitteet
  • Nissensin jäähdytyslaitteet
  • Nissensin jäähdytyslaitteet