Ørsted Telte

Ørsted Telte

Mitoiltaan 30 x 105 metrin teltta

Erikoisprofiilista vakioprofiiliin

      

Kolme tuhatta VIP-vierasta Horsensin megakonserteissa

 

Horsensin konsertit, joissa esiintyi mm. Madonna ja The Rolling Stones, asetti Horsensin maailmankartalle innovatiivisena kulttuurikeskuksena nimekkäillä megakonserteillaan.

 

Konserttien yhteydessä järjestäjät tarvitsivat huippusuuren teltan kolmelle tuhannelle illastavalle VIP-vieraalle. Ørsted Telte on telttojen ammattilainen, joka on erikoistunut kaikenkokoisten telttojen kehittämiseen.

 

Alumeco mukana kehityksessä

Alumeco on työskennellyt Ørsted Telte -yhtiön kanssa useiden vuosien ajan kehittäen erikoisratkaisuja. Alumeco osallistui myös tämän projektin suunnitteluun:

 

'Horsensin järjestäjät tarvitsivat 30 metriä leveän teltan. Siihen aikaan vastaavaa telttaa ei ollut olemassakaan Tanskassa - mikään tanskalainen telttojen vuokraaja ei voinut tarjota mitään sen kaltaista. Siitä lähtien 30 x 105 metrin telttaa on vuokrattu monta kertaa,' sanoo Ørsted Telte -yhtiön osaomistaja Keld Sørensen. Yritys voi toimittaa ja asentaa telttoja 3x3 metrin teltasta 4 500 neliömetrin telttoihin.

 

'Horsensin järjestäjät olivat erittäin tyytyväisiä telttaan ja tarjosivat meille kaikkein parhaimman tapahtuman suuren teltan käyttöön. Olemme sen jälkeen olleet yhteydessä moniin suuriin tanskalaisiin yhtiöihin, jotka tarvitsevat säännöllisesti suuren teltan erilaisiin tapahtumiin, kun urheilustadionit jne. ovat liian pieniä'.

 

 

Asennetut profiilit

Pursotetut ja anodisoidut alumiinikappaleet.

Erikoisprofiilista vakioprofiiliin

Megateltan kehitti Ørsted Telte -yhtiön suunnittelija, joka aloitti ratkaisun hahmottelun auto-CAD- ja 3D-malleina. Telttayhtiön oli sen jälkeen löydettävä yksittäisten osien toimittajat telttakankaista teltan rakenneosien teräkseen ja alumiiniprofiileihin.

 

'Olemme tehneet yhteistyötä Alumecon kanssa monien vuosien ajan, tähän projektiin he suunnittelivat profiilimme. He huolehtivat materiaalin puristuksesta ja anodisoinnista ja ehdottivat eri mittoja sekä seoksia. He ovat täten yhtiömme kokonaisurakoitsija alumiinia koskien', kertoo Keld Sørensen, joka on lisännyt erikoisprofiilin tuotevalikoimansa vakioprofiileihin, jotta yhtiö voi tilata sen Alumecolta vaadituissa mitoissa uusia telttoja varten.

 

Tässä lopputuote: valmis kolmelle tuhannelle illallisvieraalle.

 

Tämä artikkeli laadittiin yhteistyössä yhtiön Ørsted Teltekanssa.

 

 

Kolme tuhatta illallisvierasta