Hvide Sande Shipyard, Steel and Service

Hvide Sande Shipyard -yhtiön valmistama huoltoalus

Huoltoalus Dong Energy -yhtiölle tuuliturbiinien huoltamiseen.

Kaikenlaiset kaupalliset alukset - 100 % alumiinia

 

Hvide Sande Shipyard, Steel and Service on monipuolinen telakka, joka valmistaa erilaisia kaupallisia aluksia. Jotkin alukset on valmistettu täysin alumiinista, kun taas muissa malleissa alumiinia käytetään päällä olevissa kevyissä rakenteissa.

 

'Valmistamme kaikenlaisia kaupallisia aluksia, jopa n. 50 metrin pituisia. Niihin kuuluvat kaikki alukset hinaajista lauttoihin, kalastusveneisiin ja tavallisiin aluksiin. Useat alukset on valmistettu teräksestä ja niiden kannet ovat alumiinia, päällä olevat kevyet rakenteet ovat aina alumiinia', kertoo telakan vanhempi projektipäällikkö Hans Anton Holm Hvide Sandessa.

 

'Alumiini auttaa päällä, koska se on sekä kevyt että stabiili materiaali. Tämän ansiosta aluksien yläosa ei ole liian raskas. Valmistamme myös alumiinialuksia, joissa kaikki osat rungosta kanteen on valmistettu alumiinista painon vuoksi. Niitä käytetään kuljetusaluksina muun muassa tuuliturbiinien ja offshore-aloilla. Olemme esimerkiksi valmistaneet toimitusaluksen Dongille tuuliturbiinien huoltoa varten'.

 

'... löytää meille ratkaisuja'

Hans Anton Holmin ja telakan tuotannon suunnittelusta vastaavien kollegoiden mielestä tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu '... Yhteistyökumppanin luotettavuus':

 

'Telakka hankkii suuren osan alumiinista Alumecolta, joka osaa löytää meille ratkaisuja. Esimerkiksi silloin, kun suuret projektimme vaativat vakiotuotteista poikkeavia ratkaisuja. Saamme aina vaatimuksiemme mukaista laatua sovittuna ajankohtana. Tämän ansiosta Alumeco on todella luotettava yhteistyökumppani', hän sanoo lisäämällä:

 

'Alumecolla on myös hyvät sertifioinnit, mikä on meille tärkeää, sillä tarvitsemme asiakirjat kaikista käytetyistä materiaaleista'.


Merikelpoiset seokset

'Vain harvat osaavat valmistaa alumiinialukset kuten Hvide Sande Shipyard, Steel and Service, minkä ansiosta heillä on etulyöntiasema mitä painoon ja korroosionkestävyyteen tulee. Periaatteessa alumiinista valmistettuja aluksia ei edes tarvitse maalata, sillä kyseiset seokset ovat erittäin merikelpoisia. Ne kestävät suolaveden, joka on muutoin yksi voimakkaimmista syövyttävistä aineista', sanoo Alumecon myyntikonsultti Hans Martin Vestergaard.

 

'Hvide Sanden telakka on pääosin varastoinut meiltä tilaamansa tuotteet ja varastotoimituksia on päivittäin. Joissakin tapauksissa ja erityisten projektien kohdalla materiaalit voidaan toimittaa suoraan tehtaalta käyttökohteeseen. Toimitamme aina hyväksytyt materiaalit kaikilla todistuksilla, koska asiakas tarvitsee nämä asiakirjat'.

 

Time Lapse -video, jonka on luonut Hvide Sande Shipyard, Steel and Service:

Lisätietoa:

Lue lisää telakasta Hvide Sande Shipyard, Steel and Service. tästä

Voit myös saada offshore-alalle valmistetun aluksen teknisiä tietoja tästä

 

Tiesitkö, että:

Alumeco voi toimittaa todistuksen, jossa on tuoteominaisuudet ja jäljitettävyystiedot. Katso sertifiointien luettelokanssa.

 

Lue lisätietoa merenkulkuun sopivista seoksista korroosiota käsittelevästä artikkelistamme. Lue artikkeli 

  • Offshore-alan tuuliturbiinien huoltoalus
  • Huoltoalus - yläosa alumiinia